Boken som forandrer ditt liv

Med bloggen kom lyset så kraftfullt at det allerede er lansert en ny nettside! Boken Alt sitter i hodet – hvordan forandre livet ditt med NLP ble utgitt på Kagge forlag i september 2009. Med sin praktiske, lettleste, inspirerende og faktabaserte form, er boken et yndet oppslagsverk og leses igjen og igjen.

Fra ung til voksen voksen meldes det om stort utbytte.

Første halvår 2011 er den ute i et opplag på 9000, et anseelig antall i Norge, og den løftes med det opp på bestselgernivå her til lands!

Boka er egnet til å hjelpe og bistå gjennom enkle øvelser og konkrete oppskrifter.

Kunnskap er frihet. Sannhet og læring er en følelse. Med en egen nettside er håpet at den vil nå fram til og formidle dette til enda flere.

 

Følg Coachingeksperten Trine Åldtstedt på Facebook!

Følg Trine Åldstedt på Twitter

 

Få med deg boken Alt sitter i hodet

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

2 Responses to “Boken som forandrer ditt liv”

  1. Marga Dijkman Says:

    Supert med egen side for boka Alt sitter i hodet. Jeg anbefaler alle kundene mine i coaching å kjøpe den. Jeg digger boka Trine!

  2. Trine Aldstedt Says:

    Tusen takk, Marga! En av mine forsetter med det jeg gjør er at vi sprer denne kraftfulle kunnskapen videre. At alle deltakere og ferdig sertifiserte byr på og hjelper, sammen med meg og som best vi kan. Det er du god på!.

Leave a Reply

------------------