En alt for hyggelig mann

Trine Åldstedt, coach, NLP, hjelper kunde“Du er coach!” Den administrerende direktøren er en pen mann. Og hyggelig. Ordentlig hyggelig. Lett å prate med, smiler og nikker. Han hadde ringt meg noen dager før og bedt om et møte. Nå sitter han på kontoret mitt.

Jeg må ha hjelp raskt

“Problemet mitt er at jeg er alt for hyggelig. Jeg trenger å bli mer drittsekk. Kan du hjelpe meg?”

“Hva skal du med å bli mer drittsekk?” Det er en original utfordring, de fleste ønsker å bli bedre på å kommunisere. Bedre på å skape relasjoner. Bedre på å skape et miljø rundt seg.

“Mitt problem er at jeg er så hyggelig at de ansatte ikke tar meg på alvor. Jeg får ikke respekt. De hører ikke på meg. Jeg får ikke gjennomslag for det jeg ønsker. Når ikke fram med ideene mine og blir forbigått i konsernets ledergruppe.”

Ja, jeg kan coache deg

Vi avtalte fire møter. Det er sånn jeg gjør det. Jeg vil ha korte prosesser, gi resultatene raskt. Ofte er kundene i mål før fjerde møte.

Den administrerende direktøren også. Og jeg skjønte raskt at han hadde fått valuta for pengene sine :) Kan du gjette hvorfor? (Jeg forteller deg litt lenger ned her.)

Trine Åldstedt, NLP, coach, hjelper ledereJeg har jobbet som coach i snart 20 år.

Vidunderlige år med menneskemøter i verdens mest spennene jobb – for deg som er menneskeorientert.

Det vil si at du fascineres av mennesker, liker mennesker, at folk lett åpner seg for deg, at du ser løsninger og helhet for andre, vil hjelpe og får energi av det.

For oss er coaching verdens kuleste jobb!

Aldri en lik dag, alltid særpreg og unik vei for den enkelte. Vet du hva det gjør med coachen å hjelpe med tema som fryktproblematikk, tvangshandlinger, sinne, panikk, spiseproblematikk, presentasjonsferdigheter, foreldreskap, sorg, karriere, utfordringer, mål, hindre. For barn, unge, voksne, seniorer.

Vi får utviklet oss selv sammen kunden, vokst og mestret, blir klokere, smartere og helere som mennesker selv. For du kan ikke hjelpe noen lenger enn du selv mestrer.

Det er en magisk meningsfylt jobb.

Her forteller jeg LIVE er historien om en annen administrerende direktør jeg coachet: “På mitt kontor kom frykten. Han turte å si det som det var.”

Hvordan merket jeg at den superhyggelige, polerte direktøren fikk det han kom for?

Fordi han nektet å betale den siste regningen sin. Han var rett og slett drittsekk da jeg ringte ham..

 

Det er hyggeligere å gi!

Jeg har laget en helt super påskegave som trekkes første dag etter påske. Verdi kr. 2213,-! Du kan være med!
Alt du trenger å gjøre er å gå til DETTE INNLEGGET på Facebook og skrive PÅSKE i kommentarfeltet. 
Så ser du hva som skjer :-), du får blant annet info om dette:
ALLE som vil kan også få en ekstra gave jeg skal lage. Uansett om du vinner hovedgaven eller ikke!

Trine :)

 

________________________________________________________________________________

Tenker du coaching er en aktuell jobb for deg? Jeg har lært opp coacher og vært med å utvikle coach bransjen siden 90-tallet. Jeg kan hjelpe deg hvis du også ønsker dette som jobb.

Finn ut hva du trenger her.

 

Blogglistenhits

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

No comments yet.

Leave a Reply

------------------