Værsågod, overflod av verdi til deg

29. November 2015

Arkiv, Egenutvikling

Trine_Aldtstedt_om_hoyde_FOTO_TRONDHEGGELUND.NO_094Tenk deg at du løfter blikket og lar det hvile over en mørk blå kveldshimmel. Det er stjerner og klar sikt. Du finner et punkt å hvile øynene dine på og blir i samme øyeblikk oppmerksom på en bevegelse.

Du flytter raskt blikket dit og ser det er et vakkert, lyssterkt stjerneskudd. Automatisk stopper tiden litt opp, du snapper lydløst etter pusten og en magisk tiltrekning siger innover deg.. Du vet du kan ønske deg noe på øverste hylle og vil få det.

Hva ønsker du deg?

Å velge livet. Det å ta tak. Å bruke mulighetene hver av oss er født til og gjøre det beste ut av det vi er, jobber jeg med hver dag. Vi har alle så mye å hente, så mye å fryde oss over, så mye å leve for.

Har du for eksempel spurt deg: Hvor høyt kan jeg elske? Hvor glad kan jeg være? Hvor smart er det mulig for meg å være?

Jeg vet ikke svarene på dette. Og jeg vet at det GJØR IKKE DU HELLER.

Mennesket er den mest avanserte skapningen vi kjenner til i hele Universet. Likevel er det mer vi ikke vet om mennesket, enn vi vet. Både du og jeg har i oss ekstremt og uendelig mye mer enn vi er i stand til å gjøre rede for.

Det og litt til er drivkreftene bak de nyhetene vi akkurat har lansert:

Julekalender: Daglige luker med virksomme og sterke overraskelser. Noe læring, noe inspirasjon, noe deling, mye til ettertanke og alt til bruk. Meld deg på her: Julekalenderen som gir og gir – til deg fra meg – helt gratis

Stjerneskudd: En høyst uvanlig bok hvor et magisk knippe kunnskap og krefter forenes og hjelper deg til å skape dine mål og drømmer. En bestevenn og ener du vil ha tid med. Hver dag. Se bare her

Dagens tips: Ingen av oss er profet i eget rike. Alle av oss vet mye og er temmelig smarte om vi sparrer på muligheter. Men alle er vi også omgitt av stress, tidsnød, gjøremål, ansvar og hastverk. Og i presset der, brister både de temmelig smarte tankene og ønskene for det vi egentlig bestemte oss for å gjøre.. Gjennom dagens tips blir du påmint det som er viktig og får læring som hjelper deg. Meld deg på 30 dagers gratis tips rett inn i mailboksen her

Gjør som meg og velg på øverste hylle. Da får du det du ønsker deg og det som gir deg varig effekt.

<3

—————————————————————————————————————

Blogglistenhits

Vær med meg å gi du også! DEL disse mulighetene med vennene dine ved å DELE på sosiale medier. 

 

Bloggbilde TrineTrine Åldstedt er forfatter, blogger, ildjsel, medmenneske og ekspert i coaching og NLP.

Mer info via:

Coachingeksperten på Facebook – Instagram – Twitter

Få med deg boken Alt sitter i hodet

Få med deg kurs og utdanninger jeg holder

La meg guide deg til livsendring gjennom CDene mine

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

No comments yet.

Leave a Reply

------------------