“Hvem er den heiteste dama?”

29. March 2016

Arkiv, TrineLive

uklartbildedame“OK. Konkurranse. Du har ti minutter på å finne den heiteste dama. Om du ikke finner ei, finner vi ei for deg. Klokka starter nuh.”

Vi sitter på Klippa på festival. Strategisk plassert høyt oppe. Omtrent alle i det stappfulle publikummet er under beina våre. Kongeplasser. Eller skal jeg si Dronningplasser. Vi er en håndfull damer. Venner av meg, to jeg kjenner og to jeg kjenner.

Jeg er invitert med fra jobbrelasjon og vi har det gøy. Dette er kvikke, kule folk, og latter og tanker sitter løst. Jeg storkoser meg. Liker det kjappe, drivende, glade.

Det er mye som er spesielt med disse her. Ett er måten de omgås hverandre på. Rause, inkluderende, morsomme, åpne og veldig naturlige. Ja, mer naturlig enn par flest, merker jeg. Det er rom for å være seg selv her. Hele seg.

Personlig er jeg in between. Bruddet fra to av de sterkeste forholdene jeg har hatt i livet, ligger bak meg. Først det fra han jeg trodde jeg skulle bli gammel sammen med, som varte i 18 år. Så det hvor jeg falt for en kvinne, og hvor det meste av den jeg tror jeg er, sto på prøve.

Og nå er jeg brått med i en konkurranse hvor jeg skal spotte den fineste dama.. Dama? Jeg vet ikke engang om jeg liker damer. For det er et spørsmål nå: Er jeg hetero, er jeg lesbe, er jeg bifil..

Ja, si det.. Who the hell cares. Kall det hva du vil. Sjelsgranskingen min viste meg at jeg faller for mennesker.

Hjertet. Øynene. Sjela. Følelsen mellom oss.

Og her er jeg blant venner. Fine folk. Jeg vil være med på leken. Vil spotte den hotteste i folkehavet.. Vil vinne.

..men det eneste jeg greier å se etter er eksen min. Dama åsså. Og det er i det øyeblikket jeg skjønner hva jeg trenger å gjøre.

Jeg må starte en målprosess. Finne ut hva det er jeg vil ha fra et forhold. Finne ut hva jeg ønsker meg, så jeg kan gjenkjenne det når det er foran meg. Uavhengig av kjønn. På tvers av legning eller andre bokser vi plasserer oss selv og andre i.

Jeg vil bare ha det vi alle lengter etter. Kjærlighet.

Nå kom coachen ut. Hun som vet å stille gode spørsmål. Hun som vet å sette mål og nå dem.

Når du har hele verden for dine føtter, hva velger du da?

 

Hvordan det gikk med konkurransen?

Jeg tapte. Tiden gikk ut og jeg fikk “utpekt ei” som passet til tapere :)

DEL om du liker.

—————————————————————————————————————

Inspirasjon og læring er noe vi alle trenger. Livet og hverdagen krever oss. . Her får du korte daglige videosnutter stappfulle av nyttig tips som vil hjelpe deg. Helt gratis.

 

Bloggbilde TrineTrine Åldstedt er forfatter, blogger, ildjsel, medmenneske og ekspert i coaching og NLP.

Mer info via:

Facebook – Instagram – Twitter

Få med deg boken Alt sitter i hodet

Få med deg kurs og utdanninger jeg holder

La meg guide deg til livsendring gjennom de nedlastbare lydfilene mine

Blogglistenhits

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

No comments yet.

Leave a Reply

------------------