Jeg gir fra meg MetaResource

5. April 2018

Arkiv

Trine Åldstedt

Ja, rett og slett.

Etter 14 år med å bygge opp og skape denne drømmebedriften, setter helsa en stopper. Jeg har kjent det lenge, og også gjort grep for å justere. Tiltakene har enten mislyktes eller ikke latt seg gjøre. Så etter beskjeder fra lege, samtaler og råd fra familie, innser jeg at jeg må gå mer drastisk til verks.

Det satt langt inne å finne den riktige løsningen. For det er jo ikke sånn at jeg skal slutte å jobbe eller bli borte, jeg har masse i meg som skal ut.

Visjonen og fokuset mitt for å bygge opp MetaResource, har vært å utvikle verden gjennom å hjelpe mennesker til mental og følelsesmessig mestring. Det har vi gjort og det gjør vi, hver dag.
Selskapet har et solid fundament med god markedsandel og kvalitetsprodukt. Det er store verdier og en formidabel plattform som er bygd opp.

MetaResource er livsverket mitt.
Det er et hjertebarn.
Hvordan få gitt det videre på den riktige måten?
Jeg har grublet, tenkt og følt på løsninger. Og det var som å slå på sola når den rette kom, jeg kjente det i hele kroppen :)

Jeg vil gi det bort!

Til to jeg føler meg trygg på at vil ivareta og videreføre det jeg står for på en god måte. Til to som har entusiasme, er NLP’ere, er dyktige, solide, har vært med lenge, er inspirerte og har tæl.
Jeg gir nå stafettpinnen videre til Kristin Daly og Torbjørg Thim.
De vil ta dette hjertebarnet – som har blitt en ung voksen, og forvalte det godt videre.

Å utvikle verden gjennom å hjelpe mennesker, er fremdeles mitt mål og fokus. Framover vil jeg jobbe i samarbeid med MetaResource eller meg alene. Jeg vil fortsette som trener, holde kurs og være del av miljøet. Og så er det andre sider av meg jeg ønsker å bruke mer av, noe i den mer spirituell retningen.

Så, som ellers i livet, ut fra et nei kommer flere JA. Og ny giv :)
I kjærlighet og takknemlighet for alt som har vært og alt som skal bli,

Trine ♥

Er det over? – Se TrineLive hvor jeg på direkten forteller mer om hva og hvorfor

 

Her er de som fikk selskapet:

Kristin (Kikki) Daly, MetaResource, NLP, Hvem er Kristin

Kristin Daly, også kalt Kikki, har jobbet i MetaResource i snart 5 år og har vært deleier i 2 år allerede. Hun er genuint opptatt av å hjelpe mennesker til vekst og utvikling, og liker nye utfordringer som en naturlig del i å finne gode løsninger.
Les mer

 

 

Torbjørg Kjærnes Thim, NLP Coach, MetaResourceHvem er Torbjørg

Torbjørg Thim har vært en del av MetaResource siden høsten 2015, først som student og etterhvert som ansatt. Hun ønsker å inspirere andre til å ta ansvar for sitt eget liv og sin egen situasjon slik at de kan finne den personen de ønsker å være uavhengig av situasjonen de er i.
Les mer

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________

Bloggbilde Trine

Trine Åldstedt er forfatter, blogger, ildjsel, medmenneske, ekspert i coaching og NLP, og grunnlegger av MetaResource.

Vil du lære mer av meg?

Finn kurs og studier her – stort utvalg!

Følg TrineLive.no og få LIVE coaching ukentlig!

Trine Åldstedt på Facebook – Instagram – Twitter

Få med deg boken Alt sitter i hodet

Blogglistenhits

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

No comments yet.

Leave a Reply

------------------