Kan kjærlighet være feilvare?

5. February 2016

Arkiv, Egenutvikling

LengselJeg hadde bundet meg for livet, trodde jeg. Tenkte vi skulle bli gamle sammen. Men det tok slutt. Etter år med “kamp, vondt, godt” og “kamp, vondt, godt”, ville jeg MER med livet mitt. Jeg ville MER med kjærligheten. Og gikk.

Og da tok det av. Om det var fordi jeg åpnet hjertedøra, at jeg hadde forandret meg så mye eller fordi tiden var inne, vet jeg ikke. Men forelskelsen kom med et BÆM! Alt for tidlig, alt for sterkt og alt for annerledes. Det var nemlig i feil person.

Det skjedde på trening. En person jeg kjente til og likte godt. Plutselig en dag så hang tankene mine fast. Smilet og utvekslingen fra økta vedvarte. Møtene satte seg i kroppen. Til det tumlet og kilte sånn i magen at spørsmålet måtte komme. “Er dette forelskelse?”

“Nei – det går ikke an! Hallo!! Trine. Ha ha ha :D”

“Næmmen, ER det forelskelse? Det kjennes akkurat likt! Guri. DET ER DET!!”

“Hjelp, hva gjør jeg?”

 

Ja, det er en usedvanlig famlende måte å favne forelskelse på. Spesielt når jeg så inderlig hadde erklært at jeg ville ha:

Forelskelse. Brus. Følelser som flommer. Begjær som damper.
Jeg skal ruse meg på forelskelse. Synke inn i de vakreste øynene. Juble av fryd for det vakreste smilet. Smelte inn til jeg er ETT med det varmeste hjertet. Bli borte i de dypeste samtalene.
I år skal jeg skal puste kjærlighet, leve kjærlighet, VÆRE kjærlighet..

Da kjærligheten fyrte sine raketter i magen min, visste jeg ikke hva jeg skulle gjøre. Turte ikke si det til noen. Jeg ringte til venninna mi. “Jeg har forelsket meg. Og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre! Det er i feil person!! Det er i ei jente.”

“Herlighet, Trine. Slapp av!! Det betyr jo bare at du har dobbelt så stor jaktmark!”

Som det erDa lo jeg. Vi lo. Herlige, gode fine venninna mi. Det var jo helt sant! Verden falt ikke sammen. Det fantes horisonter etter dette.

 

Men latteren stivnet fort. For jeg greide ikke stå for det. Trengte tid for å takle og finne svar på “Hvem er jeg nå? Hva tenker folk om meg. Hva skal jeg si”?

Jeg måtte gjennom en identitetskrise og heftig indre arbeid for å komme til det jeg lengtet etter.

Da var kunnskapen min som mental trener og NLP coach uvurderlig for meg.

Verktøyene ga meg støtte så jeg evnet å komme meg gjennom. Å lande på beina. Å stå stødig. For eksempel da jeg i en alder av 47 år skulle ringe hjem til min mor (også kalt Gaupa) og fortelle at jeg har jentekjæreste..

Les om den skumle samtalen her.

DEL om du liker.
—————————————————————————————————————

Vil du lære hvordan du også kan få en magnetisk forelskelse? Jeg har en gave til deg. Helt gratis.

 

Bloggbilde TrineTrine Åldstedt er forfatter, blogger, ildjsel, medmenneske og ekspert i coaching og NLP.

Mer info via:

Facebook – Instagram – Twitter

 

 

 

Blogglistenhits

 

LagreLagre

Opt In Image
Vet du MYE men samtidig er det MER med DEG?
DAGENS TIPS gir deg hjelp i hverdagen. Hver dag.

Livet er så rikt. Vi er så rikt utrustet. Mulighetene er så mange,
men likevel er det et sprik mellom det vi vet og det som er.
Utfordringer står i kø og ting blir ikke som de skal.

Her får du 30 korte videoer, en hver dag. Inspirasjon, tips og styrke som virker

Jeg sender deg også nye framskritt og inspirasjon av og til

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

4 Responses to “Kan kjærlighet være feilvare?”

 1. Mona Says:

  Modig Nær og Vanvittig Ærlig
  Takk for du byr på deg selv Trine
  Alltid inspirerende

 2. Trine Aldstedt Says:

  Tusen takk, Mona <3 Det har vært veldig skummelt for meg dette temaet, og veldig veldig lærerikt. Selv om jeg står i og for det uansett, er det godt at det blir så godt tatt i mot.
  Klem til deg <3

 3. Rita Says:

  Tusen takk for at du er så ærlig og modig. Jeg har opplevd å bli forlatt etter et langt ekteskap. Jeg går nå igjennom en identitetskrise og finner mye hjelp og inspirasjon både i det du skriver. Tusen takk :)

 4. Trine Aldstedt Says:

  Hei Rita,
  Takk for din hilsen. Identitetskrise og samlivsbrudd er krevende, og jeg er veldig glad du finner hjelp og inspirasjon i det jeg skriver. Har du sjekket ut Dagens tips? Gjør det, tror det vil hjelpe ytterligere. Det er lite som skal til noen ganger, bare å vippes ut av tanke- og følelsesbanene en er, kan gjøre det mye lettere.
  Jeg heier på deg og ønsker lykke til!
  Klem <3

Leave a Reply

------------------