LIVE coachen: Mine aller beste verktøy

23. May 2017

TrineLive

Beste verktøy

Trine Åldstedt har en ledende kanal med LIVE coaching på Facebook

Favoritt verktøyene mine

Hverdagsvanene våre er med og gjør oss til den vi er.

De legger også grunnlag for det vi har.

I TrineLive denne uken vil jeg dele med deg noen av mine beste tips for daglige verktøy.

Jeg starter øverst på listen, deler så langt vi rekker innen sendetiden, og vil fortsette å dele kraftfulle verktøy i sendingene som kommer.

Følg med i kommende sendinger på trinelive.no, dette vil du ha med deg.

NB! Ta med deg blyant og god-boka di, så du er klar for å notere.

 

I dagens TrineLive får du innføring i Femstjernen og andre konkrete tips. Se sendingen her eller klikk deg direkte inn på Facebook med kommentarer og delinger.

TrineLive bygger deg opp

Du får læring av betydning. Sikre at du får med deg LIVE sendingene gjennom å:

Gå inn på trinelive.no og trykk Liker og Følg

Men hvorfor kjører jeg gratis LIVE coaching

når jeg både har venteliste, full agenda med å skape mitt livsverk og å drive MetaResource?

Min visjon er å utvikle verden. LIVE coachingen er et virkemiddel til det. Jeg har bydd på gratis LIVE coaching siden april 2016 og TrineLive er Norges mest sette LIVE. Effekten er overveldende. Mennesker har fått livsendring og mestring innen helse, forhold, selvfølelse, sykdom, jobb og karriere. Inger her for eksempel.
Du kan se flere av sendingene og få effekt og verdi NÅ. Gå inn på TrineLive, se under Video og velg på øverste hylle. Lat som om du ser det LIVE, delta i prosessen og du får resultater. Sendingen lever gjennom kommentarfeltet og vil bli lest av meg og teamet mitt.

Gratis nettkurs

Få det her: Er coachutdannelsen for deg
Få det her: Hvordan ta en beslutning

Vil du hjelpe?

Gjennom LIVE coachingen skapes en folkebevegelse av folk som får hjelp. Fra kvalitets inspirasjon og læring, får de hjelp til utvikling, vekst og endring. Kan du være snill å hjelp meg? Vi trenger å nå ut til flere.  Tusen takk for at du framsnakker, forteller om LIVEn og anbefaler andre å sjekke ut. Og tusen takk for at du også:

DELer lenka.

Ingen er best alene. ALLE er vi bedre SAMMEN.

Trine <3

Vil du vite mer, ta kontakt via post@metaresource.no eller 4043 7000, så tar vi en prat.

Bloggbilde Trine

Trine Åldstedt er forfatter, blogger, ildjsel, medmenneske, ekspert i coaching og NLP, og grunnlegger av MetaResource.

Vil du lære mer av meg?

Finn kurs og studier her – stort utvalg!

Følg TrineLive.no og få LIVE coaching ukentlig!

Trine Åldstedt på FacebookInstagramTwitter

Få med deg boken Alt sitter i hodet

Blogglistenhits
, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

No comments yet.

Leave a Reply

------------------