Nøkler til samtaler av betydning

10. March 2017

Ledelse

Samtaler av betydning, Trine Åldstedt, gul, grønnHvor bevisst er du samtalene dine?

Hvordan er kvaliteten på relasjonene dine?

Når du snakker med kolleger, venner, sjefen, naboer, familien, barn, foreldre eller kjæresten din? Går det i det samme gamle, handler de om bekymring og utfordringer, eller om noe som slett ikke interesserer deg?

Og hva med samtalene du har med deg selv? Din indre dialog? Du vet, den personen i hele verden du snakker lengst og mest med, er deg selv.

Fører du samtaler av betydning? Sånne som bygger deg opp, lar deg – og den andre – tenke nye tanker, gå på oppdagelsesferd, bli bedre kjent og komme inn til kjernen i det som er virkelig har verdi?

Vi er alle offer for måten vi har trent hjernen vår på, og vanene vi har lagt oss til

Vi har vaner for alt. Også hvordan vi tenker og hvordan vi snakker.

Det vi setter ord på er produkter av hvordan vi bruker sanser og hvordan vi tenker. Er du bekymret, sjenert, lei deg, uinteressert, uforberedt eller usikker – så vil det prege både dine indre ressurser og hva du greier å tenke.

Er du glad, opplagt, interessert, spent, nysgjerrig eller i ja-modus, vises det i alt du gjør og hvordan du tenker.

Hvordan få samtaler av betydning – hvor som helst og når som helst?

Effekten og styrken av spørsmål overrasker meg gang på gang. Hva skjer når vi stiller spørsmål? Hjernen vår vil automatisk starte et søk etter svar på spørsmålet. Men vet du hva en stor utfordring for folk flest er? Kvaliteten på spørsmålet de stiller.

Om du spør deg hva som er galt med en situasjon, en person eller deg selv – ja, da får du svar på det. Om du spør deg om hva som er farlig eller hva som kan gå galt, får du svar på det også. Men hva skal du bruke den informasjonen til? Hva godt gjør den situasjonen, relasjonen eller deg? De aller fleste ganger er svaret på det at informasjonen leder til noe som er “mindre enn bra”.

Å stille kvalitetsspørsmål er en kunst

Jeg har samlet på gode spørsmål i årevis. De er ett av coachens viktigste verktøy og samlingen min er stor. Det har du kanskje fått erfare selv gjennom TrineLive sendingene mine og de prosessene jeg har ledet følgerne gjennom der? Jeg har kvalitetssikret og håndplukket 198 spørsmål og fordelt dem i to magiske bokser. En gul og en grønn. 99 spørsmål og ett følgekort i hver eske.

Den gule esken – Nøkler 01: er for deg som er opptatt av frihet, lys, framtid, handling og utadvendt aktivitet. Den bobler litt og bringer håp, glede og latter. Gult er fargen for Solar plexus chakraet, og forsterker din “jeg er” energi og livsutfoldelse. Som en solsikke som springer ut.

Den grønne esken – Nøkler 02 : er for deg som er opptatt av den indre styrken, kreftene fra dypet inni oss, trygget, røtter, natur og kjerne. Den setter deg i kontakt med en evighetsfølelse og bygger bro inn til ditt egentlige jeg. Grønn er fargen for Hjerte chakraet, og forsterker empati, kjærlighet, hjertevisdom og omsorg.

Personlig har jeg både grønne og gule dager, og bruker begge flittig. Hva med deg?

Du bestiller kortene her. De kommer med utfyllende informasjon om hvordan du kan bruke de. Den viser deg ting som flere spennende måter å trekke kort på, kontekster du kan bruke de i, hvilke tema og hvordan velge tema.

Bli med på energisk lanseringen her:

 

, , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

11 Responses to “Nøkler til samtaler av betydning”

 1. Ine Says:

  Hei :)
  Jeg har prøvd å bestille to esker, men det ser ikke ut som bestillingen gikk igjennom? Er det mulig å sjekke dette for meg eller ville jeg mottatt et bestillingsnummer?

  Vennlig hilsen Ine

 2. Ine Says:

  Hei :)
  Jeg har prøvd å bestille to esker, men det ser ikke ut som bestillingen gikk igjennom? Er det mulig å sjekke dette for meg eller ville jeg mottatt et bestillingsnummer?

  Vennlig hilsen Ine

 3. Trine Aldstedt Says:

  Hei Ine.
  Hvor prøvde du å bestille? Lenkene skal fungere..
  Du kan gjøre det via Vipps 29365 eller http://metaresource.no/nettbutikk

  La meg høre at du får det til. De kortene er helt supre og du vil like de godt.

  Klem fra meg :)

 4. Ine Ånerud Says:

  Det gikk fint til slutt! Tusen takk for super service fra dere alle. Dette bli en unik ekstragave til jul ❤

 5. Trine Aldstedt Says:

  Flott! Og godt å høre :)
  Riktig god jul <3

 6. Birgitte Says:

  Får ikke bestilt online. Forsøkt å ringe. Genial gave!

 7. Trine Aldstedt Says:

  Hei Birgitte,
  Dette er rare greier. Var det her du ikke fikk det til: https://metaresource.leadpages.co/samtaler-av-betydning/
  ?
  jeg varsler min kollega, så hjelper vi deg fra denne siden, men vi trenger også å vite hvor du ikke fikk bestilt og hva som skjedde.

  Mvh Trine

 8. Elsa Says:

  Hei, bestilte en Gul boks men vet ikke om det gikk igjennom?

 9. Trine Aldstedt Says:

  Hei Elsa,
  Takk for bestilling. Gled deg :)
  Vi sjekker i morgen, og gir deg beskjed.
  Mvh Trine

 10. Trine Aldstedt Says:

  Hei Ine,
  Har du fått svar på denne?

  Mvh Trine

Trackbacks/Pingbacks

 1. Julegaver som aldri går ut på dato - MetaResource - 1. December 2017

  […] er mange som bruker kortene, og tilbakemeldingen er SKIKKELIG bra. LES MER om forskjellen på boksene og hvordan de skal brukes, og bestill […]

Leave a Reply

------------------