Om

Beste verktøy

TrineLive sender ukentlig gratis coaching på Facebook

Trine Åldstedt er en visjonær ildsjel innen menneskelig utvikling, og grunnlegger, daglig leder og fagansvarlig i MetaResource AS. Hun har lang erfaring og fartstid innen NLP, hypnose og coaching, og er en av Norges første profesjonelle coacher.

Trine Åldstedt er Master Trainer of NLP, Master Certified Coach, M.A.E.P.H. Hypnotherapeut, samt forfatter og foredragsholder. Hun er en sterk stemme og en pioner innen NLP og coaching i Norge, og har vært aktivt med i utviklingen av Norsk Bransjestandard for Coaching. Glødende engasjert, og med høy faglig ekspertise, beveger hun mennesker til endring, så de tar en ledende rolle i egne liv og kan innfri sine drømmer og mål.

Med utgangspunkt i et solid forankret verdigrunnlag og menneskesyn, grunnla Trine Åldstedt MetaResource AS i 2004. Grunnpillarene i MetaResource er tankesett, fysiologi, hvile og ernæring – det vil si hele mennesket.

Siden april 2016 har Trine hatt livesendinger på Facebook med tusenvis av seere, mange faste følgere, enorm verdi og nytte for de som vil og gjør. TrineLive ligger på topp i seere og i kvalitet. Det er også opprettet en egen lukket gruppe som alle kan komme inn i – Kraftsentret.

Hun har tidligere vært med å grunnlegge og har undervist ved andre NLP- og coachingskoler, og kjenner bransjen svært godt. Gjennom MetaResource AS leverer hun et bredt utvalg av NLP- og coachingstudier, kurs for ulike målgrupper, foredrag, næringslivssamarbeid og sosialt engasjement.

Hvert år gir MetaResource gratis læring til ulike prosjekter. Samfunnsengasjesment er viktig, og bedrifter har et ansvar. Å gi noe til mennesker som ellers ikke ville hatt mulighet til det føles veldig givende.
Trine og MetaResource har lisens til å sertifisere fra The Society of NLP Dr. Richard Bandler.

Hun har også personlig anbefalingsbrev fra medgrunnleggeren av NLP, Dr. Richard Bandler, som i mars 2011 utnevnte henne til Master Trainer of NLP. Dette er en æresgrad Trine er alene om i Norge. Hun er den andre i Norden og en av svært få i verden.

MetaResource er godkjent av The Society of NLP – Dr. Richard Bandler, som er den første globalt forankrede NLP-foreningen, samt i Den Norske Coach Forening, hvor Trine er godkjent coach.

Hun er også Certified Hypnotherapist og godkjent medlem av The Professional Board of Hypnotherapy.
Du har sett Trine både i aviser, magasiner og på TV – hun er ofte i media og blir brukt som coachingekspert.
Hun har en personlig blogg: Trinealdstedt.no hvor du blir bedre kjent med mennesket Trine..
Boken Alt sitter i hodet – hvordan få et bedre liv med NLP ble utgitt på Kagge forlag i september 2009 og har vært en bestselger siden utgivelsen. Boken er nå i andre opplag og kun tilgjengelig direkte hos MetaResource i nettbutikk.

Trine skriver nå på sin andre bok. Hun har også laget mange lydfiler med meditasjon, guidede opplevelser og musikk. Alle er tilgjengelige som lydfiler i nettbutikken.

På YouTube finner du mange videoer av Trine, intervjuer med studenter, Dr. Richard Bandler m.m.: sjekk ut MetaResource’s egen YouTubekanal.

Følg Trine på sosiale medier!
Facebook Trine. Her finner du også den meget populære direktesendte coaching livesendingene TrineLive.no
Facebook Metaresource
Instagram trinelive.no
Twitter

 

------------------