På bloggtoppen – er jeg da lik Sophie Elise og Fotballfrua?

8. February 2016

Arkiv, Ledelse

BlogglistenBloggen min ble registrert på Blogglisten forrige uke. Og siden da har jeg ligget der på lista. Sammen med kremen.

OVER navn som Jenny Skavlan, Lene Alexandra, Olaf Thommessen, Kristin Clemet og Linni Meister.

Og LANGT under navn som Sophie Elise, Trines matblogg, Fotballfrua Caroline Berg Eriksen, Svein Harald Røine og Funky Gine.

Skjermbilde 2016-02-07 kl. 17.17.13Listen går opp og ned daglig. Her er jeg på 76 plass av 200.

 

For et merkelig fenomen. Her er det som skjer:

Plutselig blir jeg mer våken på å skrive. Dele. Jeg følger med på tall og kolonner, og tenker “Oj! Hvordan kan jeg best bruke denne anledningen? Hvordan kan jeg få mest mulig synlighet gjennom dette?”

For her er virkeligheten:

Vil du være med å endre verden, Trine? Ja, da må du sørge for å bli i posisjon til at folk vil høre på deg. Du må synes. Du må levere kvalitet og verdi, vise hvem du er, og fortsette med det.

Levere og vise. 

For meg som fagperson og samfunnsaktør er det en seier å være på lista her. Det forteller meg at folk er interessert i det jeg driver med:

  • Livet, læring, det ekte og sårbare.
  • Mental og følelsesmessig mestring.

Det forteller meg at folk tar seg tid til å stoppe opp og gå litt innover. I kampen om fokus, minuttene og alt som glitrer, så velger de faktisk å gå inn til stedet vi alle må om vi vil ha ledelsen i vårt eget liv. Dit vi må om vi skal ha sjans til varig glede og være solide rollemodeller i andres liv.

For meg personlig er det sammensatt. For jeg kjenner det rykker. Plutselig er det viktig med tall og lesere, at jeg er og skriver. Treffer overskrift og spisser poenger, forteller litt mer.. og litt mer...

Det rykker i ønsket om å klore seg fast. Jeg VIL bli lest. Jeg vil NÅ ut. Jeg vil på TOPP! Jeg vil HJELPE fler.

Trine_Aldtstedt_humorbilde_Hoydeversjon_FOTO_TRONDHEGGELUND.NO

Jeg er en liten aktør i mylderet rundt Sophie Elise og Fotballfrua her. Et ubeskrevet blad der de ferdes. Hvis jeg skal gjette, er jeg MYE mer krevende enn dem og. Både for omverdenen og meg selv. Selv om vi helt sikkert er mer like enn ulike, vi mennesker er oftest det, skjer det andre ting rundt meg enn dem.

Stilt overfor meg, retter folk blikket inn mot seg selv. Og om de liker det de ser eller ikke, så er det der slaget står, der lykken bor. Det jeg lærer bort er konkrete verktøy for mental og følelsesmessig mestring. Som hjelper. Som er viktig. Som vi alle trenger.

Bloggtoppen har vært utenfor min radar. Men nå som jeg er der, tør jeg stå for at min stemme er like viktig?

Det rykker i noe inni meg som jeg ikke vil tirres av i dette. Det føles farlig. Som om det kan sluke meg. Få meg tilbake til en verden styrt av det utenfor. “Hva vil de ha? Hva er lurest? Hvordan kan jeg nå fram? De, de, de..“. Det er gjevt å være med på listen.

Hvert øyeblikk bærer i seg en mulighet. Vi kan velge det riktige av de riktige grunnene. Om en gammel krok bærer tungt og skal over en vei, og du går bort og hjelper. Gjør du det for at andre skal se deg og tenke “å, så snilt gjort!” Eller gjør du det fordi det er det riktige å gjøre inni deg?

Vi kan velge å synge vår sang, fordi den er vår å synge. Ikke fordi det vil lønne seg å synge den.

Og da er vi der igjen. Tilbake til Blogglisten. For det er kanskje det disse toppene gjør? Sophie Elise, Fotballfrua og Trine Sandberg.

De synger sin sang, og vi elsker å følge dem nettopp for det.

Jeg skal opprettholde min hensikt med det jeg gjør. Formidle det jeg tror på, og stole på at det er nok. Bruke min stemme. Bloggliste eller ikke.

Vil du lære om mental og følelsesmessig mestring? Her får du et gratis kapittel fra min bok Alt sitter i hodet som hjelper deg.

—————————————————————————————————————

Blogglistenhits

Bloggbilde TrineTrine Åldstedt er forfatter, blogger, ildjsel, medmenneske og ekspert i coaching og NLP.

Mer info via:

Coachingeksperten på Facebook – Instagram – Twitter

Få med deg boken Alt sitter i hodet

Få med deg kurs og utdanninger jeg holder

La meg guide deg til livsendring gjennom CDene mine

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

No comments yet.

Leave a Reply

------------------