Reddet av gammel moro

Trine Åldstedt, NLP, coach, treningsglede, spinning, gammel moroDing ding 🛎🛎 for mentaltrening og godt innøvd gammel moro. 

Siste året har krevd tid og fokus på et vis hvor jeg har ofret trening i stor grad. Det merkes… muskler og fysisk form er ferskvare 🙃

Sånt må gjøres noe med!

Så i dag dro jeg på spinning. En skrikende HARDHAUS ledet timen, rundt meg skravlet en full sal av folk som hadde vært med før.. Jeg beit meg fast i programmet, besluttet på å gjøre mitt beste. Jeg har syklet før. Jeg liker å klinke til!

… det var en stund siden disse beina hadde spunnet, for å si det sånn…

Pust.. pes.. pes… hiv etter pust.. pes.. Den indre stemme fra nuet begynner å pipe «hjelp», den en gang raskt pumpende styrken i beina kjennes flat. Treig og tung er det som er å hente der. Men jeg gir meg ikke. Heldigvis – jeg gir meg ikke!

Gammel moro

Trine Åldstedt, NLP, coach, mental trenerFor i takt med at jeg blir sliten, slår mønstre fra tidligere inn 💥👊💥 Kroppen min – herlige magiske kroppen!!!, gjør det den gjør. Den produserer tanker, følelser, indre dialog, energi ut fra hva vi står i.

Fordi jeg ble sliten, treffer jeg punkt energi- og slitenhetsaksen min, hvor jeg har vært før. Bare at da var jeg i bedre form. Den gang var det heiarop og energiske kraftsalver på det punktet. En sterk, tøff, bestemt Trine-stemme som sier: “Kom igjen, Trine!! Dette greier du! Kom igjen!!”

Jeg hører det her jeg sitter, og i samme øyeblikk veller det  styrke og gledesfølelser fram fra kroppen. Jeg får energi. Det flommer innover meg en bølge med overskudd nok til å fortsette.

Gikk det fortere nede ved pedalene? Aner ikke, men det føltes sånn! Hardhausen med skrika hadde meg i hæla da vi ruller over målstreken ved endt time, for å si det sånn!

Og følelsen etterpå.. ? Den ser du her.

Og her, hvor jeg forteller mer i TrineLive: “Gammel moro kan redde deg. Her er hvorfor mental trening er en varig investering.”

 

Mentaltrening

På NLPsk kaller vi dette anker. Anker er en trykknapp. BAM – så slår tankesett, følelser, lyder – ja ren støtte, inn. Av seg selv, fra kroppen. Det er kodet inn en måte å tenke, føle og snakke til seg selv på, som gjør oss til å bli en bedre utgave av oss selv. Slike anker kan vi lage. Vi kan kode inn gammel moro og få den til å støtte oss til ny moro.

💥👊💥 Magisk og dig 🚴‍♀️💫

Men hva når denne dynamikken er trent inn motsatt? Når følelsen og energinivået tar oss til ting som “jeg klarer ikke, jeg er ikke bra nok”? Eller “jeg visste det ikke ville gå, jeg må bare gi opp”? Eller det kommer frykt, uro eller svakhetsfølelser?

Ja, da må vi gjøre noe med det!

vane, Trine Åldstedt, kapittel 3Lyst til å lære mentaltrening og få teknikker på hvordan du kan skape anker som hjelper deg til bedre reaksjoner, mer styrke, bedre følelser? Ønsker du å være en enda sterkere, gladere og bedre deg?

Det er bortimot uendelig hva vi kan få til, når vi lærer oss hvordan kroppen og hjernen fungerer.

Start med gratis hjelp her.

Eller send meg en mail om du ønsker å lære via kurs, så sender jeg informasjon.

Jeg gleder meg til å hjelpe deg.

Trine <3

___________________________________________________________________________

Du. Før du går. Jeg styrer på for å kunne nå ut og hjelpe flere. Jeg har nemlig som mål å endre verden ;-) Ja, det er digert. Men det er sant. Det er det jeg vil.

Jeg blir supertakknemlig om du hjelper med ved å dele. Hvis du synes du blir inspirert og at det er tips og læring av betydning å ta med seg, trykk DEL så flere får det og. Da endrer du og jeg verden sammen :D

 

Blogglistenhits

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

No comments yet.

Leave a Reply

------------------