Referanser

Trine Åldstedt er en av Norges mest kjente coacher og lederutviklere. Her noen referanser fra verdens fremste autoriteter på området, samt fra fornøyde kunder og elever hun har hatt.

– I highly recommend Trine Åldstedt. She is continually upgrading her training with the most up-to-date skills I have developed and one of the few centers licensed internationally through The Society of NLPtm.

Dr. Richard Bandler, co-author of NLP and author of DHE-Design Human Engineering and NHR-Neuro Hypnotic Repatterning.


– Trine Åldstedt is by far very creative, and yet very precise in her trainings and delivers!

John La Valle, co-author of Persuasion Engineering

 

– Trine Åldstedt is a trainer who lights up the room wether she is the main trainer or a supporting staff member. Her passion for NLP and improving people’s lives is contagious and so obvious. I am sure she will shed a bright light with the book “Alt sitter i hodet” that will reach the hearts and minds of those who read it!

Kathleen La Valle, Master Trainer and Program Director for NLPSGI

 

– Bedre coach en Trine Åldstedt skal du lete lenge etter. Hun har en unik evne til å kombinere et åpent sinn med realitet og profesjonalitet. Hun gir deg akkurat det du trenger der du er. Jeg har flere ganger opplevd å gå ut fra en coaching med Trine og ikke huske hva som var problemet da jeg gikk inn.. Mer effektivt kan det vel ikke bli!

K. A. W., teamleder

 

– Trine, tusen hjertelig takk for en veldig fin prosess sammen, du har hjulpet meg til å bli mye mer selvsikker, jeg har våknet opp og blitt enda mer kreativ og ambisiøs. Jeg har funnet mye mer troen i meg selv og har fått KJEMPE mange nye oppdrag, helt sykt kor mange jobber jeg har nå.. så dette blir morro fremover.

– Det har vert utrolig flott å komme til deg, du er tipp topp bankers og jeg hadde vært veldig glad om jeg ser deg igjen! Jeg har lyst å en gang vise deg arbeidet mitt som jeg har gjort i perioden jeg har gått til deg, fordi det er mye av våre samtaler i bildene.

Kunstner

 

– Trine is an exceptionally knowledgeable and inspiring teacher and trainer. She is an expert in the field of NLP, and is utilizing her expertise in her teaching to obtain optimal results and value for her students.

Ellen Dyb Wedeld

 

– Min første coachingtime med Trine i okt 2001 gjorde så mye positivt for meg at jeg umiddelbart ble hektet på faget. Siden den gang har jeg jevnlig opplevd en rekke små og store gjennombrudd ved hjelp av Trines kyndige og oppmerksomme coaching. Trine kombinerer velprøvde og effektive verktøy med en sterk intuisjon og åndelig forankring. Dermed er det kun mine egne begrensninger som setter rammen for hvordan våre sesjoner utvikler seg. Coaching med Trine er spennende og grensesprengende og anbefales på det varmeste.

Helle Charlotte Parelius, leder CRM, Telenor Norge Telefoni og Internett

 

– Jeg kom til denne behandlingen med et hjerte fylt av sorg. Jeg forlot deg med en følelse av indre ro og harmoni, en glede over å være til. Og den var det lenge siden jeg hadde. Etterpå møtte jeg noen gode gamle venninner. Deres reaksjon var – hva har skjedd med deg – du gløder. Og slik følte jeg det! Så takk for hjelpen så langt – det var deilig å leve igjen!

Anne-Mari

------------------