Spøkelser, hjertet og frie valg

23. July 2015

Arkiv, TrineLive

Sommer Haltdalen 2015Hei du der ❤️
Håper du nyter en flott sommer. Jeg har vært litt rundt. Sammen med kjæresten. Først i Larvik, hvor vi leide et spektakulært hus ved vannkanten. Superlativet kommer fra huseier, som nok legger noe annet i det enn oss..

Spøkelser f.eks. er ganske spektakulært – men noen ganger er de av det ubehagelige slaget. Til og med skremmende. Jeg var oppe en hel natt og “satte litt grenser”, så vi skulle få være i fred. Noe som i og for seg er greit, kan en del om dette. Så “det” trakk seg tilbake og lurte i utkanten. Du vet, sånn når du kjenner det er der og følger med.. Skikkelig ubehagelig. Ikke ofte jeg er redd.

MEN dette var ikke vår/min kamp å ta, og med flere andre “spektakulære” forhold i huset, valgte vi å dra fra herligheten fem dager før. Gjett om det var godt å komme hjem til ro, velvære og ferieglede hjemme!

Driver og lærer meg golf, dvs. tok kurs i mai og er nå i full utfoldelse med å få overført det jeg jo har skjønt bevisst og i teorien over i kroppen og slagene. Utrolig kul og morsom sport. En ordentlig gavepakke for NLPere og mestringsdrevne. Anbefales!

Har videre vært på Røros en dag, og fikk deilig fjelltur der, før veien gikk videre til hyttetur med familie i Haltdalen. Lange, bratte fjellturer der også. Du verden, så vakkert Norge er. Og så godt det er med tid sammen familie. Uten strøm og dekning til mobile duppeditter. Latter, god mat, fire hunder. Tid. Godt ❤️

Her og nå sitter jeg ved sjøkanten i Trondheim. Fødebyen min. Som Ida, datteren min, har etablert seg i. Hun jobber på hjerteavdelingen på St. Olav, og har akkurat kjøpt leilighet. Stas å få være med å komme i orden. Bidra med mamma-kunnskap og få ting på plass ❤️

Som det erI morgen drar vi sørover igjen. Hjem til fotballkamp med LSK kvinner, haste coaching av en hardhaus toppidrettsutøver, skrive artikler til Kamille og Medium om hjertets intelligens – vet du at den sies å være 200 ganger større enn hjernen? – før en svipptur til Stavanger, konsert med Kari Bremnes på Baroniet Rosendahl, vennebesøk i Holmsbu og noen slake dager hjemme med kjæresten innimellom før ny sesong starter.

Livet er godt. Det krever oss – og har ekstremt mye å by på når vi tør å møte opp. Gjøre vårt beste og det viktigste først, dele og ærlig ta med læring og gå videre.

Enig?

Siden jeg driver med hjertet og dets intelligens, her er litt inspirasjon til deg:

Tenk på temaet som opptar deg. Noe du lurer på, som du vil utvikle eller løse:

Om det var ❤️ (kjærlighet) i dette, hva ville det sagt?
Hvis du spurte ❤️ til råds, hva ville svaret blitt?
Hvis ❤️ skulle løse det, hva ville det gjort?
Nå: Hva vil du gjøre?
Ta vare på deg og de du er glad i. Gi et smil til de øynene dine treffer. Gjør godt eller la være, og snu deg å gjør noe annet.

Sommerklem fra meg ❤️

—————————————————————————————————————

Hva har du opplevd i sommer? 

 

Bloggbilde TrineTrine Åldstedt er forfatter, blogger, ildjsel, medmenneske og ekspert i coaching og NLP.

Mer info via:

Coachingeksperten på Facebook – Instagram – Twitter

Få med deg boken Alt sitter i hodet

Få med deg kurs og utdanninger jeg holder

La meg guide deg til livsendring gjennom CDene mine

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

No comments yet.

Leave a Reply

------------------