Ta sjansen eller mist noe varig

Trine Åldstedt, NLP, coach, mentaltrening, ta sjansenHar du som meg gått fra det du visste du ville ELSKE? Sett DET fineste, men lot sjansen gå fra deg?

Jeg har gjort det flere ganger og husker spesielt den grønne. Den var i nydelig nuppefri strikk, hadde stilig effekt ved mansjettene og i halsen. Hele genseren oste av IT. Den hadde klasse. Satt som et skudd og gjorde meg finere enn jeg er.

Trine Åldstedt, NLP, coach, mentaltrening, ta sjansenJa, jeg elsket den .. men turte ikke ta sjansen. Den var hakket over budsjettet mitt.

Men jeg glemte den ikke. Den jaktet på meg. Så jeg gikk tilbake. Da var den borte. «F… så dum jeg var!!”

En annen gang hvor jeg IKKE lot sjansen gå fra meg, var da NLPen kom inn i livet mitt. Å takk og lov for det!!

Jeg gikk utenfor komfortsonen

Også den gangen hadde jeg ikke råd. Budsjettet var ikke engang i nærheten. Jeg var enslig forsørger, hadde boliglån og slettes ikke noe avsatt til selvutvikling og å lære mentaltrening.

Men hele systemet mitt skrek så høyt, at jeg sprengte en grense. Jeg gikk utenfor komfortsonen. Jeg turte nemlig spørre om hjelp. Jeg har det i meg å ikke skylde noen penger. Å betale regningene sine er en selvfølge, og foruten bil eller boliglån, så sparer jeg pengene først.

Men nå måtte jeg bare!

Jeg syntes det var enormt flaut å ringe til skolen hvor kurset var, for å spørre om å få delt opp studieavgiften. Egentlig turte jeg ikke spørre. Det er noe skammelig med å ikke ha råd selv.. Har du kjent på det?

Trine Åldstedt, NLP, coach, mentaltrening, ta sjansenÅ si JA!

Vel, de sa ja – lett og med blid stemme :) Og da tok jeg beslutningen!

MEN – pengene skulle jo betales for det. Det rare er at når en tar en beslutningen sånn, og jeg tror at vi kjenner det i hele systemet vårt når vi står overfor livsendrende valg og muligheter av betydning, så er det som om noe magisk skjer.

Universet – noe rundt oss – åpner seg og hjelper til. Fra de merkeligste hold, kom penger min vei. Jeg jobbet i NRK på den tiden, hadde vært der i mange år. I et lønnssystem som er regulert, og skjemaer og takster hverdagslig. Det rapporteres inn til hver lønn, og ting er i orden.

Hva fikk jeg beskjed om? “Du har utestående feriepenger fra i fjor, og vi etterbetaler…”.

Utestående feriepenger fra i fjor???? Ingen av kollegene hadde hørt om det før.

Ikke spør hva det koster, spør hva du får

Studiet kostet da ca. det samme som det gjør nå. Det opplevdes som mye penger. Men hva fikk jeg? Et nytt liv! På alle måter!

Jeg fikk en ny Trine, nye tankesett, ny styrke, ny frihet. Jeg utviklet ressurser, endret sider ved meg som bare holdt meg nede (for eksempel skam for en gang å spørre om en mulighet), ble dyktigere i jobben min, skapte mer, gjorde mer. Forholdene mine endret seg, fra kjæreste, via familie og til venner.

Trine Åldstedt, NLP, coach, mentaltrening, ta sjansenJeg fikk en ny karriere og har gjort suksess som entreprenør og hjulpet tusenvis av mennesker gjennom faget mitt.

  • Enn om jeg hadde feiget ut og ikke turt sjekke muligheter den gangen?
  • Enn om jeg hadde opprettholdt mitt passive mønster og tenkt: jeg må klare alt dette her selv FØRST, og så kan jeg gjøre steg videre..

For de fleste av oss står ikke 30 – 40.000,- bare på konto og venter på en sjans. Vi må gjøre noe for det. Vise at vi mener det. Tørre å utfordre, tørre å GJØRE.

Sjanser kommer til oss hele tiden. Vi sier ja og nei. En genser eller et par sko, tja – selv en grønn IT-genser lever vi godt med å la gå fra oss. Men andre sjanser har store, livsendrende konsekvenser.

Kompetanseheving og læring av betydning skal du ALLTID si JA til

Den viktigste faktoren for hvilket liv vi skal få, er tankesett og vår indre kunnskap. Måten vi har formet og bygd sammen troer og tankemønster på. Hvordan vi forstår verden. Å kunne hente krefter, styre sine reaksjoner, være så smart vi kan.

Vi taper hvert eneste øyeblikk, når våre tankesett forblir de gamle, mindre enn utviklede.

Tar vi ikke sjansen når toget går, mister vi noe varig

NLP er optimal selvutvikling. Om du vil ha samme vekst, utvikling og styrke som meg, er det nå du skal våkne. I april går den siste NLP Practitioner vogna dette året! Ta sjansen din er å sikre deg plass på den!

Venter du, er du for sent ute. Hvor mange unike dager å lage liv av mister du innen neste mulighet, høsten 2019?

Kontakt meg så tar vi en prat :)

Mer inspirasjon og tips om å ta sjanser får du i TrineLive:  Å trene sjanse-muskelen

Om du går inn på Facebook og ser sendingen, får du også med deg kommentarene OG får kommentert selv. Din deltakelse og engasjement er med og gir deg enda større effekt av tipsene og læringen. Så hiv deg med :)

La meg høre fra deg da, så finner vi ut hva jeg kan hjelpe deg med <3

Klem, Trine
________________________________________________________________________

PS: Lyst på en gave? Her er en liste over 10 ting ting folk med suksess gjør daglig. De er temmelig enkle og lett å gjøre.
Du får dem her.

10 tips, suksess er noe vi gjør, Trine Åldstedt, NLP, coach

 

 

 

 

 

 

 

Blogglistenhits

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

No comments yet.

Leave a Reply

------------------