Vil se lyset

1. August 2011

NLP & coaching, TrineLive

Fra Kamilles ekspertpanel:

Det er veldig tungt om dagen. Alt er så mørkt og kaldt og grått. Jeg har lite krefter og synes det meste er et pes. Mest av alt har jeg lyst til å holde meg under dyna og vente på at sommeren skal komme. Har du noen enkle knep som kan få meg til å se litt lysere på ting?

Sidsel S.

Hei Sidsel S.

Det kan høres rart ut, men faktisk har vi råderett over lyset og fargene vi ser og har inni oss. Så hvis du nå tenker på situasjonen din og det du synes er grått, mørkt og kaldt, vil jeg invitere deg til å gjøre akkurat som dette, trinn for trinn:

Husk tilbake på en gang du så lyst på ting, kjente deg akkurat passe varm og kanskje var det fine farger rundt deg.

Gå helt inn i det minnet og kjenn på følelsene, kjenn på luktene, se på bildene og hør på lydene.

Når du har kost deg med dette en stund, tenker du tilbake på enda en gang hvor du hadde det veldig bra og gjenopplev det så nøye som du kan. Hva var det du gjorde, hva var det du så, hva sa du til deg selv og hva ga det deg?

Kos deg nå også med dette og fortsett sånn. Så retter du fokus tilbake til dagen din her og nå og legger merke til at også den er vakker og med rom for så gode opplevelser som bare du kan ha.

Lykke til!

 

Trine Åldstedt har inngått i Kamilles ekspertpanel siden vår 2010. Sammen med en psykolog, prest og lege gir hun råd, tips og motivasjon til lesere. Les mer i Kamille.

 

TrineAldstedt.no

Her finner du RSS-feed fra bloggen

Følg Coachingeksperten Trine Åldtstedt på Facebook!

Følg Trine Åldstedt på Twitter!

, , , , , , , , , , , , , ,

Følg meg på sosiale medier!

Her kan du følge meg via RSS-feed, Facebook eller Twitter. Du kan også se nyttige videoer på Metaresources YouTube-kanal.

No comments yet.

Leave a Reply

------------------